Live på bio

Program

Klicka här för att se trailers för våra aktuella föreställningar.

Regementets dotter - Opera

Lördag 2/3 kl. 19.00
Pris: Ordinarie 275:-, med scenpass 250:-, ungdom 210:-

Stjärnskottet Pretty Yende gjorde succé i Kärleksdrycken som vi visade live på bio i början av 2017. Nu är hon tillbaka i Donizettis härliga opera Regementets dotter som vi visar den 2 mars.

Bel Canto-stjärnorna Pretty Yende och Javier Camarena skapar tillsammans en festföreställning av vokala fyrverkerier. Maurizio Muraro spelar Sergeant Sulplice, med Stephanie Blythe som den bisarra markisinnan av Berkenfield. Enrique Mazzola dirigerar.
Karmelitsystrarna - Opera

Lördag 11/5 kl. 18.00

Yannick Nézet-Séguin leder en skicklig ensemble i Poulencs spännande mästerverk om tro och martyrskap. Isabel Leonard är den unga Blanche de La Force, mot finska Met-legenden Karita Mattila som första priorinnan.

Karmelitystrarna i klostret i Compiègnes tragiska öde under franska revolutionen inspirerade till ett av Francis Poulencs mest personliga verk och en av de mest gripande operorna i historien. I centrum återfinns Isabel Leonard som Blanche de la Force, en blyg ung aristokratisk kvinna ansluter sig till klosterorden innan revolutionen. Hon flyr när nunnorna tvingats lämna klostret och svurit på att bli martyrer. Slutligen förenas hon med dem när de står inför giljotinen.


Abonnemang på minst 5 metropolitanoperor: 1000 kr
Beställes hos Casablanca. Ange valda föreställningar och önskad plats. Betalas senast 1 oktober 2018 till Casablancas bg 701-0877

Arrangörer:
Biografföreningen Casablanca:
Tel 0505 – 10028
www.biocasablanca.se / e-post: info@biocasablanca.se

Karlsborgs Konstförening
Tel 0505-400 92, 0708-711 715
www.karlsborgskonstforening.se / e-post : gunborg.lundkvist@gmail.com

Gilla Live på bio på Facebook: facebook.com/livepabio