TOP 3 FILMER NI MÅSTE SE I VÅR!

Vår webbredaktör har valt ut 3 stycken filmer vi ABSOLUT tycker ni bör se!

Självklart tycker vi att ni ska se alla våra filmer i programbladet, men ibland kan det vara bra att uppmärksamma några extra! Det går heller inte säga att en film är bättre än en annan då smaken är som baken.

NR.1 – 1917
Söndag 2/2 kl. 19.00
Onsdag 5/2 kl. 19.00

Detta 2 timmar långa krigsdramat kommer vara en exceptionell bioupplevelse. Den prisbelönta regissören Sam Mendes har ett episkt team bakom sig där bland annat filmgurun Roger Deakins står bakom kameran och fångar allt på sitt unika vis. Fullsmockat med action, effekter och gripande historiska skildringar från andra världskriget.

NR.2 – LASSEMAJAS DEKTEKTIVBYRÅ: TÅGRÅNARENS HEMLIGHET
Söndag 9/2 kl. 15.00
Söndag 16/2 kl. 15.00

Lassemajas dektektivbyrå är tillbaka! Vi vet alla att det betyder succé och spännande underhållning för HELA familjen. Självklart tycker vi att ni ska se den hos oss för att maxa eran upplevelse.

NR.3 – PARASIT
Torsdag 12/3 kl. 19.00

Parasit är nog den mest omtalade filmen i filmbranschen under 2019. Detta är ingen vanlig Hollywood dänga utan filmen kommer från Sydkorea! Den belönades med Guldpalmen 2019 och förväntas vinna fler priser. Ta dig tiden att uppleva kultur från en annan del av världen, speciellt när det är något så kvalitativt som detta!