Skaraborgshistorier 1 mars

VÄLKOMMEN IN I BIO-SALONGEN!

”I Skaraborg finns massor av fängslande och intressanta historier samt platser att berätta om. Några är sanna, vissa är skrönor, de flesta kanske någonting däremellan…” 

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS! 

Efter en två år lång kreativ och fantastiskt rolig resa är det äntligen dags!

Under februari bjuder Studiefrämjandet och Skaraborgs kommuner in till 15 lokala premiärvisningar av filmen ”Skarborgshistorier” runt om i Skaraborg.

Med största säkerhet även i Din kommun. 

Det är med stor glädje som vi nu kan konstatera ”We did it!!”, vi gjorde det!!

Under två år har 15 filmteam, ett i varje kommun i Skaraborg spelat in en kortfilm baserad på eller inspirerad av en miljö, verklig händelse eller legend/ sägen från orten.

Det har varit så otroligt mycket kreativitet, starka viljor och skaparglädje i detta projekt som lagt en grund för Skaraborg som filmregion, för en lång tid framöver. 

EN KVÄLL FÖR DIG

Vi skulle bli jätteglada om just Du hade lust och möjlighet att närvara vid någon av Norra Skaraborgs 7 lokala premiärer.  

Du behöver alltså inte gå just i din kommun utan kan lika gärna välja att gå i någon av de andra.

Välj något av följande datum och boka dina biljetter redan idag genom att klicka på den länk som är kopplad till den kommun du önskar gå i eller hör av dig till din handläggare på Studiefrämjandet.

Om du klickar på länken får du även info om tid och plats för det lokala premiärevent du önskar gå på.

Karlsborg, 1 mars

http://karlsborg.eventbrite.com

Kommunen och Studiefrämjandet bekostar biljetterna, men då antalet biljetter är begränsat så är det viktigt att man avbokar sin biljett i god tid innan visningen om man inte kan komma! 

HOPPAS VI SES!