Programbladet

Snömannen
Någon har skickat ett anonymt meddelande till polisen i Oslo, som får kriminalaren Harry Hole att se likheter mellan försvinnandet av en kvinna och äldre ouppklarade fall. Kan en seriemördare ha återvänt efter flera års tystnad? Tillsammans med sin assistent Katrine Bratt letar Harry Hole desperat efter sammanhang och ledtrådar som kan ta dem tillräckligt nära mördaren för att hindra honom begå flera bestialiska mord. Snömannen är den första av Jo Nesbøs romaner om polisen Harry Hole!
Onsdag 25/10
kl. 19.00
Bilj: 110:-
Tid 1.59
från 15 år

Boka biljett            
Thor: Ragnarök
I Marvels ”Thor: Ragnarök” hålls Thor fängslad på andra sidan universum utan sin mäktiga hammare. Han för en kamp mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård för att stoppa Ragnarök – förstörelsen av hans hemvärld och slutet för hela den Asgårdska civilisationen. Thor ställs inför ett nytt hot, den mäktiga och hänsynslösa Hela. Men innan dess måsta han överleva en dödlig gladiatortävling där han tvingas kämpa mot sin forna bundsförvant och vän från Avengers – Hulken.
Lördag 28/10 3D
kl. 18.00
Söndag 29/10 2D
Onsdag 1/11 2D
kl. 19.00
Bilj: 110:-
Längd & censur ej klar!

Boka biljett            
Märta Proppmätt
Guldfisken Märta Proppmätt hamnar ofta i en situation där hennes hunger försätter henne i ett dilemma. När akvariet där hon bor får fler invånare blir det svårare för Märta att bara äta och bajsa sig igenom tillvaron. Plötsligt är de flera som ska dela på resurserna. Filmen rekommenderas från 7 år. Svenskt tal!
Söndag 29/10
Onsdag 1/11
kl. 14.00
Bilj: 55:-
Tid 0.31
BT

Boka biljett            
My Little Pony: The Movie
Äntligen kommer filmen med de omåttligt populära hästarna till biograferna! När en mörk kraft hotar Ponyville och Mane 6 tvingas ut på en resa till utkanten av Equestra för att rädda sitt älskade hem. Under resans gång träffar de på nya vänner och ställs mot farliga prövningar. Svenskt tal!
Söndag 29/10
Onsdag 1/11
kl. 15.00
Bilj: 80:-
Tid 1.39
BT

Boka biljett            
Ballerinan och uppfinnaren
Felicia är en föräldralös flicka med en passion i livet, att dansa! Tillsammans med kamraten Victor, som har planer på att bli en stor uppfinnare, kommer hon på en makalös plan för att fly från barnhemmet och ge sig ut på äventyr mot Paris – en stad fylld av ljus och med Eiffeltornet under uppbyggnad. Men för Felicia har äventyret bara börjat. Nu måste hon kämpa som aldrig förr för att visa att hon har vad som behövs för att bli prima ballerina på Operan i Paris. Svenskt tal!
Tisdag 31/10
kl. 15.00 2D
Bilj: 80:-
Tid 1.31
från 7år

Boka biljett            
Vilken jävla cirkus
Hugo har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall. En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen...
Lördag 4/11
kl. 18.00
Söndag 5/11
Onsdag 8/11
kl. 19.00
Bilj: 110:-
Längd & censur ej klar!

Boka biljett            
Den stora nötkuppen 2
Charlie och hans vänner lever ett liv i lyx, hänger i nötbutikens källare där det finns överflöd av mat och livet är allmänt härligt. Men när deras älskade butik råkar ut för en olycka, så tvingas alla djuren att återvända till parken för att leta rätt på sin egen mat. I parken möts de av en otäck syn, en stor byggarbetsplats, den ondskefulle borgmästaren håller på röja ner alla träden och bygga en nöjespark… Svenskt tal!
Fredag 3/11
Söndag 5/11
kl. 15.00
Bilj: 80:-
Tid 1.31
från 7år

Boka biljett            
All inclusive
En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning.
Lördag 11/11
kl. 18.00
Söndag 12/11
Onsdag 15/11
kl. 19.00
Bilj: 110:-
Längd & censur ej klar!

Boka biljett            
Paddington 2
Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven… Svenskt tal!
Söndag 12/11
Söndag 19/11
kl. 15.00
Bilj: 80:-
Längd & censur ej klar!

Boka biljett            
Justice League
I denna nya superhjältefilmen tar Batman hjälp av sin nyfunna kamrat Diana Prince, mer känd som Wonder Woman, för att möta ännu större fiender. Tillsammans jobbar de effektivt för att bygga ett team av superhjältar. Trots detta unika team av hjältar med Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash så kan det redan vara för sent att lyckas rädda planeten från en storskalig attack. I rollerna ser vi bland annat Ben Affleck, Henry Cavill och Gal Gadot.
Lördag 18/11 3D
kl. 18.00
Söndag 19/11 2D
Onsdag 22/11 2D
kl. 19.00
Bilj: 110:-
Längd & censur ej klar!

Boka biljett            FILMFROSSA!
Trotsa novemberrusket och kom in i värmen på Bio Casablanca lördag 25 november för filmfrukost och fyra må bra-filmer för endast 100 kr!10.00 – 11.00 - Filmfrukost11.00 - HELLO, MY NAME IS DORIS - ”Sally Fields insats är bevis för att det går bra att ersätta Ove-gubbar och Hundraåringar med en gumma” skrev Expressen.13.00 – BREV FRÅN MÅNEN – ”En skamlöst romantisk film helt utan ironiska sidoblinkningar, som sätter åskådaren i ett skruvstäd. Det är bara att acceptera och ge sig hän”. tyckte SVD16.00 – THE BIG SICK - Årets romantiska komedi? Denna film har blivit en stor publik- och kritikerframgång i USA.Kl 19.00 – LJUS I NATTEN - ”Denna film är garanterat en upplyftande filmupplevelse. Små komiska poänger ligger insprängda i nästan alla scener, även om det stora allvaret ligger och mullrar strax under ytan mest hela tiden” skrev Metro.

Lördag 25/11
Filmfrossa
100:- för alla fyra filmer!

Boka biljett