Programbladet

Sommaruppehåll till 8 juli.

Varghunden - Animerat
Söndag 19/8 17.00

Längd 1,25
7 år
Biljettpris 100 kr

En ny animerad film baserad på Jack Londons äventyrliga och klassiska roman Varghunden, en berättelse som utforskar relationen mellan människan, naturen och djuren. Allt tar plats under guldruschen under 1890-talet i Alaska och vi får följa Vittand, en varghund som får uppleva både det värsta och det bästa av människor.
Guernseys litteratur– och potatisskalspajssällskap
Söndag 19/8 20:00
Onsdag 22/8 20:00

Längd 2,03
11 år
Biljettpris 110 kr

London, 1946. Den karismatiske författaren Juliet får ett brev från en medlem av en mystisk litteraturklubb startad på den nazi-ockuperade
ön Guernsey. Nyfiken på vilka som ligger bakom brevet bestämmer hon sig för att besöka ön. Där möter hon de härligt excentriska medlemmarna i Guernseys litteratur- och pottatiskalspajssällskap, inklusive Dawsey, den lite mystiska men fascinerande mannen som skrivit brevet.
Maria by Callas: In Her Own Words
Lördagen den 25/8 kl. 19.00.
Mingel från kl. 18:30
Filmens längd är en timme 53min
Barntillåten. Pris ej fastställt.

Hon kallades La Divina (den gudomliga) och nådde världsberömmelse som tidernas främsta sopran. Här berättas Maria Callas historia ur hennes egen synvinkel, och med hjälp av hennes enastående röst. Tidigare okänt arkivmaterial har färglagts och fått nytt liv, och jämte operadivan själv medverkar de digniteter som omgav henne; Marilyn Monroe, JFK och Grace Kelly.
Fakiren som fastnade i ett skåp - Komedi
Söndag 26/8 20.00
Onsdag 29/8 20.00

Tid 1,45
7 år
Biljettpris 110 kr

Ajatashatru Lavash Patel "Aja" (Dhanush) har bott hela sitt liv i Rajasthan. Han uppträder på gatorna och människor tror att han har speciella magiska krafter. Efter att hans mamma har dött beger han sig till Paris för att hitta sin pappa med en falsk 100-eurosedel i fickan. Första målet är IKEA som han drömt om att besöka sedan han var liten, där träffar han Marie som han direkt blir förälskad i. Aja upplever sedan en rad stora äventyr runt om i världen. Detta är en underbar och komisk historia.