Programbladet

Biljettpris: 110 kr
Barnbio: 90 kr
Klicka här för att se trailers för våra aktuella filmer.BERTS DAGBOK

Söndag 18 okt kl 15.00
1 h 30 min
Barntillåten

Det är Bert Ljungs och hans kompisar Åkes och Lill-Eriks första dag på högstadiet. På skolan är Yoghurt-Leila den stora stjärnan. Hon går i nian, är reklammodell, cool och precis alla beundrar henne. Så fort Bert får syn på Leila faller han pladask. Men hur ska han få henne att lägga märke till honom, han går ju bara i sjuan? Snart tar en pirrig historia fart genom en pinsam skoltemadag, rawfoodbollar, ett oförutsett toalettbesök och inte minst – två hemliga dagböcker.

Title Rymdresan

Runtime 1 h 14 min

4 oktober kl 15.00
28 oktober kl 15.00

Overview I "Rymdresan" berättar Mariana om hur hennes unga jag hamnar ombord på en hemmabyggd raket på väg bakåt i tiden. Målet med tidsresan är att hindra en olycka som tog livet av vetenskapsmannen Alberts stora kärlek Lisa. Men först måste de stoppa en asteroid som hotar att förstöra jorden. Med ombord finns också Marianas nya styvbror Marcus och Alberts sidekick Lemming, en talande lämmel.

Title The Secrets We Keep

Runtime 1 h 38 min

4 oktober 19:00

Overview In post-World War II America, a woman, rebuilding her life in the suburbs with her husband, kidnaps her neighbor and seeks vengeance for the heinous war crimes she believes he committed against her.


ÖDESNATTEN PÅ VÄTTERN

Lördag 10 oktober kl 14.00 & 18.00
Torsdag 19 november kl 19.00
55 min

Introduktion av regissören Thom Britten-Austin vid föreställningen kl 18.00, 10 oktober.

Ångaren Per Brahes förlisning och John Bauers tragiska död 1918.
Filmen om Per Brahes förlisning spelades in hösten 2019 av Thom Britten-Austin och scenograf Bernt Johansson. Manus skrevs av Ingrid Kampås och bygger på protokollet från sjöförhöret 1919.

Title Trolls 2: Världsturnén

Runtime 1 h 31 min

11 oktober kl 15.00
29 oktober kl 15.00

Overview Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: funk, country, techno, klassiskt, pop och rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större - och väldigt mycket högljuddare - än förut.

Title Bageriet på Portobello Road

Runtime 1 h 37 min

11 oktober kl 19.00

Overview Fast besluten att fullfölja sin bortgångna mammas dröm att öppna ett café i charmiga Notting Hill, tar 19 åriga Clarissa hjälp av sin mammas bästa vän Isabella och sin excentriska mormor Mimi. Tre generationer kvinnor som måste övervinna sorg, tvivel och hur de ska hedra deras älskade Sarahs minne samtidigt som de börjar ett äventyr att etablera ett bageri mitt i London som är fylld av kärlek, hopp och färgstarka bakverk från hela världen.

Title Shirley

Runtime 1 h 47 min

18 oktober 19:00

Overview Skräckförfattaren Shirley Jackson bor i ett stort hus i en liten amerikansk stad. Hennes make, collegeprofessorn Stanley, bjuder in en av sina protegéer och hans fru att flytta in hos dem. Men vad som skulle ha blivit en intellektuell och kreativ samvaro förvrängs snart till ett socialt spel, misstänkt likt de psykologiska thrillrar som Shirley är berömd för.

Title Familjen Bigfoot

Runtime 1 h 37 min

25 oktober kl 15.00

Overview I uppföljaren till "Bigfoot Junior" beger sig pappa norrut för att slåss mot ett oljebolag i Alaska. När han försvinner måste mor och son bege sig efter honom.

Title Summerland

Runtime 1 h 40 min

25 oktober 19:00

Overview Författarinnan Alice är en stark och självständig kvinna under Andra världskriget. Hon är djupt försjunken i sitt arbete men också väldigt ensam, sårad av en kärleksaffär med en kvinna från hennes förflutna. När den livlige unga Frank, en evakuerad pojke från London, hastigt lämnas i hennes vård är hon fast besluten om att bli av med honom. Men hans oskyldighet, mod och nyfikenhet väcker Alices djupt begravda känslor.

Title Nelly Rapp - monsteragent

Runtime

26 oktober 15:00

Overview Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov.

Title Antebellum

Runtime 1 h 45 min

1 november 19:00

Overview Den framgångsrika författaren Veronica Henley finner sig fångad i en skrämmande verklighet som tvingar henne att konfrontera det förflutna, nuet och framtiden - innan det är för sent.

Title Djuragenterna

Runtime 1 h 36 min

8 november 15:00

Overview Specialagenten Victor Willis – katten med den sammetslena tungan – är möjligen toppspionen hos Secret Service, men han är inget vidare på att följa order. Tillsammans med den nya dataspelsgalna agentråttan Hector blir Victor ivägskickad till en avlägsen plattform för att vakta det superhemliga materialet Radiuzite. När ett antal mystiska figurer bryter sig in för att stjäla Radiuziten måste det osannolika teamet arbeta tillsammans under hemlig täckmantel.

Title Misbehaviour

Runtime 1 h 46 min

8 november 19:00

Overview A group of women involved in the Women's Liberation Movement hatched a plan to invade the stage and disrupt the live broadcast at the 1970 Miss World competition in London, resulting in overnight fame for the newly-formed organization. When the show resumed the results caused an uproar, turning the Western ideal of beauty on it's head.

Title No Time to Die

Runtime 2 h 43 min

14 november 19:00
15 november 19:00
21 november 19:00
22 november 19:00

Overview James Bond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig bli mer förrädiskt än väntat.