Barnbio

Barnfilmer på gång:

Märta Proppmätt
Guldfisken Märta Proppmätt hamnar ofta i en situation där hennes hunger försätter henne i ett dilemma. När akvariet där hon bor får fler invånare blir det svårare för Märta att bara äta och bajsa sig igenom tillvaron. Plötsligt är de flera som ska dela på resurserna. Filmen rekommenderas från 7 år. Svenskt tal!
Söndag 29/10
Onsdag 1/11
kl. 14.00
Bilj: 55:-
Tid 0.31
BT

Boka biljett            
My Little Pony: The Movie
Äntligen kommer filmen med de omåttligt populära hästarna till biograferna! När en mörk kraft hotar Ponyville och Mane 6 tvingas ut på en resa till utkanten av Equestra för att rädda sitt älskade hem. Under resans gång träffar de på nya vänner och ställs mot farliga prövningar. Svenskt tal!
Söndag 29/10
Onsdag 1/11
kl. 15.00
Bilj: 80:-
Tid 1.39
BT

Boka biljett            
Ballerinan och uppfinnaren
Felicia är en föräldralös flicka med en passion i livet, att dansa! Tillsammans med kamraten Victor, som har planer på att bli en stor uppfinnare, kommer hon på en makalös plan för att fly från barnhemmet och ge sig ut på äventyr mot Paris – en stad fylld av ljus och med Eiffeltornet under uppbyggnad. Men för Felicia har äventyret bara börjat. Nu måste hon kämpa som aldrig förr för att visa att hon har vad som behövs för att bli prima ballerina på Operan i Paris. Svenskt tal!
Tisdag 31/10
kl. 15.00 2D
Bilj: 80:-
Tid 1.31
från 7år

Boka biljett            
Den stora nötkuppen 2
Charlie och hans vänner lever ett liv i lyx, hänger i nötbutikens källare där det finns överflöd av mat och livet är allmänt härligt. Men när deras älskade butik råkar ut för en olycka, så tvingas alla djuren att återvända till parken för att leta rätt på sin egen mat. I parken möts de av en otäck syn, en stor byggarbetsplats, den ondskefulle borgmästaren håller på röja ner alla träden och bygga en nöjespark… Svenskt tal!
Fredag 3/11
Söndag 5/11
kl. 15.00
Bilj: 80:-
Tid 1.31
från 7år

Boka biljett            
Paddington 2
Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven… Svenskt tal!
Söndag 12/11
Söndag 19/11
kl. 15.00
Bilj: 80:-
Längd & censur ej klar!

Boka biljett